Menu

Menu

Vi laver mange forskellige menuer, tapas, smørrebrød, sandwich, kager og meget andet.

Ring på tlf. 64712021 og få en snak om hvad lige netop du kunne tænke dig

Her på siden kan du finde nogle forslag,

til at sammensætte din festmenu.

Forretter:

  • Carpaccio af marineret oksefilet oven på blandet salater,med hjemmelavet pesto og flager af krystalost.


  • Kronborgs gulerodssuppe med petit tern af skinke samt creme fraiche og friske krydderurter.


  • Mini stjerneskud á la Plums gård, en pandestegt fiskefilet anrettet på hjemmelavet rugbrød,med urtemayonnaise, rejer, lime, caviart og pynt..


  • Chili marineret rejer anrettet på salater med pynt.


  • Varmrøget laksestykker anrettet på salater eller som hele sider til buffet,

          med kold lime urtedressing.


  • Trefarvet grønsags flan med hjemmerøget mørbrad, salat og dressing.


  • Bagt lakseside med kold lime - urtecremefraiche dressing.


  • Hjemmelavet let og lækker tunmousse pyntet med rejer og grønt med cremefraiche dressing.





Hovedretter:

  • Langtidsstegt oksemørbrad.


  • Helstegt oksefilet.


  • Marineret nakkefilet.


  • Helstegt mørbrad med pesto, indbagt i flutes svøbt i bacon.


  • Hopballe mølle kyllingbryst med svampe soufflé.


  • Hopballe mølle kyllingoverlår rulle med frisk basilikum og Sarano skinke.

Kartofler:

  • Små krydder ristet petit kartofler.


  • Nye kartofler bagt og vendt i hjemmelavet pesto.


  • Fyldte bage kartofler med cremefraiche, bacon og friske urter.


  • Citron krydret bagte grov fritter.


  • Hasselbagte kartofler.


  • Forskellige kartoffelsalater.


  • Flødekartofler.


  • Bagt kartoffelmos med frisk basilikum og bacon.


  • Alm. kogte kartofler


  • Brunede kartofler.

Tilbehør.

  • Spidskålsalat med salat, rysteribs og mormor dressing med fløde, lime og granatæble.


  • Salat med rød spidskål, ristet kerner og friske bær - eller frugt efter årstiden.


  • Æblesalat med æbletern, frisk persille og blegselleritern i fransk derssing,

          meget smagfuld og lækker salat.


  • Bulgursalat med bulgur, tomat, forårsløg, bredbladet persille og citron.


  • Tomatsalat med mozzarella, rødløg og purløg.


  • Vandmelonsalat med fetaost og frisk basilikum.

Sauce:

  • Rødvins sauce.


  • Svampe sauce.


  • Whisky sauce.


  • Skysauce.


  • Paprika sauce.


  • Hjemmelavet bearnaise.


  • Hjemmelavet hollandaise.

Brød:

  • Vores verdensberømte (i Assens) små kartoffel - gulerodsbrød

med oregano og flagesalt.


  • Hjemmelavet flutes.


  • Vores små kartoffelbrød med hamp, oregano og flagesalt.

Følg os på


Plums Gaards Gourmet

Østergade 38

5610 Assens

Åbningstider

Efter aftale

© Copyright. CB Larsen